Kalendarium

Här hittar du alla aktiviteter som vi har inplanerade för tillfället. Ibland kan nya dyka upp med kort varsel, så titta in här ofta för att inte missa något :-)

Om du vill få en idé om vad det kan innebära, titta i vår gästbok där du hittar alla evenemang som vi har haft genom åren.

Lördag7AprilKl 13:00
Minvän Lage

Teaterbesök

Dockteatern Tittut gästspelar en kort trailer ur pjäsen Min vän Lage av Eva Lindström.

"Ugglan Lage har sålt sitt föräldrahem i skogen och flyttat till storstan. Han blir vän med Flickan, som känner igen Lage från ett naturprogram på TV! Hon stöttar Lage när han känner sig hängig. Men han lämnar henne för den suspekta ugglan Janne. Ugglorna glider runt – och isär. Lage hittar tillbaka till Flickan som återigen gaskar upp honom."

Om att tvingas lämna sin hembygd för en ganska ensam tillvaro i en storstad. Om att lämna allt och börja om i en okänd tillvaro.

Rekommenderad ålder 2-6 år.

Läs mer på Teater Tittus hemsida.

Lördag14AprilKl 13:00
Minvän Lage

Sagoläsning

Lisa Bjärbo läser sin bilderbok Samtidigt i min låtsasvärld, illustrerad av Emma Adbåge.

Vad drömmer du om? Att vara en katt? Eller en superhjälte? Vad tänker du på när du sitter och äter frukost en mulen torsdagsmorgon? När tankarna plötsligt far iväg och du befinner dig nån helt annanstans. Hur ser din låtsasvärld ut? Samtidigt i min låtsasvärld är en underbar kärleksförklaring till dagdrömmandet och fantasin (och till vardagen, som inte är så pjåkig den heller).

Lisa Bjärbo och Emma Adbåge är två av våra mest älskade barnboksskapare. De har ett flertal böcker och priser bakom sig. Samtidigt i min låtsasvärld är deras första samarbete.

Hjälp att hålla koll

Vill du få information om våra aktiviteter via e-post? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.