En scen för barnkultur

Jojje Wadenius spelar inför en entusiastisk publik, pć Bokslukarens ettćrsfirande

Bokslukaren är en arena för barnkultur. Hit kan du komma för att träffa din favoritförfattare eller illustratör, lyssna på nyutkommen barnmusik och sagouppläsningar, och till och med få se smakprov ur barnteaterföreställningar.

Sagoläsning

Vissa lördagar har vi sagoläsning klockan 13:00. Då kommer olika författare och illustratörer för att läsa och berätta om sina nyutkomna böcker.

Scenen

Ibland förvandlas skyltfönstret till en scen. Här kan du få lyssna till nyutkommen barnmusik och även få se smakprov ur barnteaterföreställningar.

Litteratursamtal

Efter stängning kan det hända att ett gäng barnkulturpersoner samlas och lyssnar till kloka personer i branschen som diskuterar olika barnkulturella ämnen. Författare, illustratörer, förlags- och biblioteksfolk tar ett glas och diskuterar det senaste aktuella. En skicklig moderator leder samtalen.

På gång hos Bokslukaren

Spelning med Britta Persson

Lördag 24 Augusti, 13:00Folk: frÀmlingar och vÀnner - nÄn du kanske kÀnner Àr en uppföljare till systrarna Lisen och Emma AdbÄges första gemensamma bok. Britta Persson har tonsatt tolv av dikterna.

---

Alla planerade aktiviteter, med utförligare beskrivning, hittar du i kalendariet.