Gästbok

I Bokslukarens Gästbok kan ni se vilka gäster vi haft på våra evenemang genom åren. Vi är otroligt glada och stolta att vi haft så många fantastiska författare, illustratörer, musiker och skådespelare här och vill gärna dela med oss av vår glädje över att vi lyckats locka hit en så diger skara konstnärer till vår lilla bokhandel. Vi arbetar hela tiden aktivt med att bjuda in våra favoriter till lördagsevenemangen och hoppas att Gästboken växer sig tjockare och tjockare för varje år!

Gästbok 2021

30 April - Kokboksrelease med smakprovning på uteserveringen

Johanna Westman bjuder på smakprov från nya kokboken för barn och svarar på frågor om mat. Håll utkik på vårt Instagram: bokslukaren_mariatorget efter frågestund med Johanna, någon vecka innan releasen!

Jag fixar middan är en dröm jag har närt sedan länge och som är en del i allt jag gör - att få in barnen i köket. Med glädje och lust såklart, men kanske kan det börja med att man bestämmer att barn fixar middagen en dag i veckan.
Jag fixar middan består av 52 recept - en dag i veckan året runt. Recepten är uppdelade efter säsong och mer än hälften av recepten är vegetariska eftersom det ingår i ett modernt miljötänk som känns relevant och viktigt i den tid vi lever i.
Förutom rena recept finns det flera utbildande "skolor" för att ge mer trygghet i vid spisen. Hackskola, redskapsinformation, fiskskola och mycket annat.

Recepten är uppbyggda för ett mer effektivt och strukturerat sätt att laga mat. Man förbereder och preppar innan man sätter igång för att det ska bli mindre kaotiskt och för att göra det lättare för barnen att lyckas i köket.

OBS! Utökad evenemangstid för att undvika trängsel!

17 April - Knyckertz-release med tipsrunda på Mariatorget

Två Knyckertz-bovar, Anders Sparring och Per Gustavsson, smyger sig hit och sitter på uteserveringen och signerar den 5:e boken i serien - Familjen Knyckertz och gipskattens förbannelse.

Vill ni delta i tipsrundan får ni en lapp av Per och Anders som ni kryssar i, på spridda ställen i parken, på Mariatorget. Per och Anders rättar direkt och alla som deltagit får en Knyckertz-kaka och kan handla boken till releasepris (-20%).

OBS! Utökad evenemangstid för att undvika trängsel!