Gästbok

I Bokslukarens Gästbok kan ni se vilka gäster vi haft på våra evenemang genom åren. Vi är otroligt glada och stolta att vi haft så många fantastiska författare, illustratörer, musiker och skådespelare här och vill gärna dela med oss av vår glädje över att vi lyckats locka hit en så diger skara konstnärer till vår lilla bokhandel. Vi arbetar hela tiden aktivt med att bjuda in våra favoriter till lördagsevenemangen och hoppas att Gästboken växer sig tjockare och tjockare för varje år!

Gästbok 2020

30 Maj - Barnboksakademin boktipsar!

Träffa delar av Svenska Barnboksakademin på uteserveringen.

Pija Lindenbaum, Per Gustavsson, Mårten Sandén och Emma Virke delar med sig av sina personliga favoriter och bästa barnbokstips.

Ta en kaffe i solen och spana in spännande vårböcker!

Välkomna!

Barnboksakademin

7 Mars - Prinsesslördag med Per Gustavsson

Per läser nya bilderboken När prinsessor går på äventyr och jubileumsutgåvan av tidigare utkomna Så gör prinsessor.

"Oj, så många prinsessor! Från hela världen har prinsessor samlats. Men vad ska de göra? Gå på äventyr förstås! Tillsammans beger de sig till drakens håla ... För att komma dit måste de genom den mörka, mörka skogen där trollen bor. En sån tur att prinsessorna är utsmyckade med gnistrande juveler som lyser upp stigen. Sen måste de komma över det stora havet. Men är man många går det fort att hugga till en flotte!"

Prinsesskronor och små prinsessbakelser till alla barn!

Från ca 3 år.